Adamescu, unic proprietar la Astra şi România liberă

Omul de afaceri Dan Adamescu, acţionarul majoritar al companiei de asigurări Astra, a bătut palma cu austriecii de la Uniqa pentru răscumpărarea pachetului de 27% din acţiunile asigurătorului pe care l-a vândut către Uniqa în urmă cu cinci ani, potrivit Ziarul Financiar.

113 afișări
Imaginea articolului Adamescu, unic proprietar la Astra şi România liberă

Adamescu, unic proprietar la Astra şi România liberă (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

De asemenea omul de afaceri a semnat ieri cu germanii de la Waz achiziţia a jumătate din compania Medien Holding, care editează ziarul România liberă şi o serie de reviste, devenind astfel şi în această afacere unic proprietar.

Citeşte mai multe despre Adamescu, unicul proprietar la Astra şi România liberă pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici