Adrian Băicuşi lasă Transelectrica pe minus

După un mandat mai scurt de doi ani de zile, Adrian Băicuşi, directorul general al Transelectrica, pleacă de la conducerea firmei, înlocuitorul său urmând să fie Stelian Gal, fost şef al Transelectrica. Băicuşi a fost adus la conducerea transportatorului naţional de energie de către fostul ministru al economiei, Adriean Videanu, anterior preluării acestei funcţii fiind director general al Siemens România.

70 afișări
Imaginea articolului Adrian Băicuşi lasă Transelectrica pe minus

Adrian Băicuşi lasă Transelectrica pe minus (Imagine: www.transelectrica.ro)

Rezultatele companiei la finalul mandatului său nu sunt însă foarte bune, Transelectrica raportând pierderi de 14 mil. euro în primul semestru faţă de un profit de peste 2 mil. euro în aceeaşi perioadă a anului trecut. Principala problemă a Transelectrica rămâne nivelul ridicat al împrumuturilor în valută, care a determinat pierderi financiare mari.

Citeşte mai multe despre situaţia Transelectrica pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici