Aeroportul Băneasa vrea să amenajeze zona de siguranţă de lângă pistă cu maxim 3,17 milioane lei

Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu (Băneasa) va organza o licitaţie pentru lucrări de amenajare a zonei de siguranţă din vecinătatea pistei, valoarea estimativă a contractului fiind de 3,17 milioane de lei, fără TVA

65 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Băneasa vrea să amenajeze zona de siguranţă de lângă pistă cu maxim 3,17 milioane lei

Aeroportul Băneasa vrea să amenajeze zona de siguranţă de lângă pistă cu maxim 3,17 milioane lei (Imagine: Adrian Lupea/Mediafax Foto)

"Acordul cadrul de achiziţie publică va fi încheiat pe o perioadă de 24 luni începând cu data semnării acordului cadru (...). Valoarea estimată a lucrărilor ce urmează a fi achiziţionate este de minim 2.150.235 lei şi maxim 3.170.115 lei (fără TVA), finanţarea realizându-se din fonduri proprii", se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Criteriul de atribuire al licitaţiei este preţul cel mai mic, urmând ca ofertele să fie deschise la 22 decembrie.

Aeroportul Băneasa este controlat în proporţie de 80% de Ministerul Transporturilor şi de 20% de Fondul Proprietatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici