Aeroportul Otopeni alocă un milion de euro pentru serviciile de restaurant

Aeroportul International Henri Coanda Bucureşti va începe la sfârşitul lunii martie procedurile prin care vor fi atribuite serviciile de "trataţie la saloane, inclusiv la saloanele business", estimate la aproximativ un milion de euro, a informat marţi compania.

35 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Otopeni alocă un milion de euro pentru serviciile de restaurant

Aeroportul Otopeni alocă un milion de euro pentru serviciile de restaurant (Imagine: Mediafax Foto)

Valoarea totală estimată a contractului de furnizare de produse sau servicii de restaurant se ridică la circa 3,74 milioane de lei (fără TVA), adică aproximativ un milion de euro.

Data prevazută pentru începerea procedurilor de atribuire este 31 martie 2008, iar durata contractului va fi de 12 luni de la data adjudecării.

Contractul se înscrie într-un program finanţat din fonduri comunitare, iar data pentru începerea procedurii de atribuire, valoarea şi durata contractului menţionate în anunţ sunt orientative, urmând să fie stabilite în documentaţia de atribuire şi în anunţul de participare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici