Afacerile Allianz-Ţiriac au depăşit 1 miliard de lei anul trecut, aproape de nivelul anterior crizei

Afacerile Allianz-Ţiriac s-au apropiat anul trecut de nivelul de dinaintea crizei, primele subscrise depăşind suma de un miliard de lei, potrivit calculelor Ziarului Financiar.

153 afișări
Imaginea articolului Afacerile Allianz-Ţiriac au depăşit 1 miliard de lei anul trecut, aproape de nivelul anterior crizei

Afacerile Allianz-Ţiriac au depăşit 1 miliard de lei anul trecut, aproape de nivelul anterior crizei

Allianz-Ţiriac, cel mai mare asigurător local, a vândut poliţe de peste un miliard de lei (230 milioane de euro) anul trecut şi s-a apropiat de nivelul atins în anii 2008-2009, când criza financiară nu se simţea încă pe piaţa locală.

Grupul german Allianz şi-a prezentat rezultatele pe 2015 săptămâna trecută, însă nu a făcut nicio referire la situaţia din România.

Totuşi, la o întâlnire cu presa, reprezentanţii locali ai asigură­torului au declarat că un sfert din primele subscrise, echivalentul a 256 milioane de lei, au venit din vânzarea de asigurări auto obli­gatorii (RCA), ceea ce înseamnă că primele totale subscrise în România au cumulat 1,024 mi­liarde de lei anul trecut.

Asi­gurătorul a înregistrat astfel o creştere de circa 5 procente în comparaţie cu 2014, scrie Ziarul Financiar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici