Află cât mai costă un ARO în era lui Duster

ARO, "legenda" autohtonă a maşinilor de teren, este una dintre mărcile cu cea mai mică devalorizare în timp, potrivit site-urilor specializate în comerţul cu maşini second-hand. Cu toate că de aproape opt ani la uzina din Câmpulung Muscel nu s-a mai asamblat niciun model ARO nou, preţul acestora la mâna a doua nu a fost influenţat deloc într-un sens negativ, ci mai mult, gradul de exclusivism al maşinilor a crescut şi implicit şi preţul maşinilor încă în funcţiune.

387 afișări
Imaginea articolului Află cât mai costă un ARO în era lui Duster

Află cât mai costă un ARO în era lui Duster (Imagine: www.zf.ro)

Spre exemplu, un ARO 243 din 2002, cu motor diesel Andoria produs la Braşov, de 2,5 litri costă 8.000 de euro, adică aproape cât un Duster de bază cu vechime sub un an. Cu toate că maşina nu dispune decât de închidere centralizată, servodirecţie şi proiectoare de ceaţă, performanţele în off-road legendare au dus ca acestea să nu-şi piardă mai deloc din valoare în timp.

În cazul în care se găseşte un model Aro cu motor diesel Toyota sau Peugeot, preţurile acestora pot urca chiar şi la peste 10-15.000 de euro, în condiţiile în care multe dintre acestea au fost realizate special pe comandă.

Citeşte mai multe despre preţul unui ARO pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici