Află dacă te încadrezi în profilul băncilor pentru a lua un credit

În numai câteva luni, băncile au schimbat semnificativ profilul clientului căruia îi acceptă dosarul de credit. Multe bănci din România, de exemplu, au ridicat vârsta minimă de acordare a creditului.

18 afișări
Imaginea articolului Află dacă te încadrezi în profilul băncilor pentru a lua un credit

Află dacă te încadrezi în profilul băncilor pentru a lua un credit

La Leumi vârsta minimă pentru un împrumut ipotecar este 20 de ani, în timp ce la Raiffeisen este de 21 de ani, conform informaţiilor furnizate Gândul de către brokerii de credite. Vârsta minimă de acordare urcă însă până la 25 de ani în cazul creditelor ipotecare de la Millenium şi Alpha.

Află ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lua un credit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici