Agenţia Naţională pentru Locuinţe are un nou director general

Pavel Belinski, consilier judeţean de Olt şi fost proprietar al unei firme de construcţii, va prelua miercuri conducerea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), în locul lui Gheorghe Popescu.

329 afișări
Imaginea articolului Agenţia Naţională pentru Locuinţe are un nou director general

Agenţia Naţională pentru Locuinţe are un nou director general (Imagine: Mediafax Foto)

El a declarat agenţiei MEDIAFAX că a cesionat acţiunile părţilor sociale deţinute la firma de construcţii General Construct, din Slatina, renunţând şi la conducerea companiei.

Belinski, membru PSD, a adăugat că va renunţa şi la postul de consilier judeţean de Olt, deşi noua poziţie nu îl obligă să o facă.

ANL se află, alături de Compania Naţională de Investiţii, sub autoritatea Ministerului Dezvoltării.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei intenţionează să livreze în acest an 5.985 de apartamente, iar în 2010 un număr de 10.000 de unităţi, prin programul pentru tineri al ANL, precum şi prin cele de locuinţe sociale şi pentru chiriaşii evacuaţi.

În perioada 2001-2008, au fost construite cu fonduri de la bugetul de stat 26.000 de locuinţe, din care 22.500 prin ANL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici