Agricultura a amortizat impactul crizei asupra statelor din Europa de Est

Agricultura a amortizat impactul crizei mondiale în statele din Europa de Est şi a rămas unul dintre cele mai importante sectoare economice din regiune, se arată într-un studiu al firmei Research and Markets.

142 afișări
Imaginea articolului Agricultura a amortizat impactul crizei asupra statelor din Europa de Est

Agricultura a amortizat impactul crizei asupra statelor din Europa de Est (Imagine: Mediafax Foto)

Dezvoltarea sectorului agricol din majoritatea ţărilor din Europa de Est prezintă un decalaj uriaş faţă de celelalte state europene, relevă studiul, care face referire la situaţia agriculturii şi industriei alimentare din 11 ţări.

Aceste state au un potenţial superior celui din Franţa sau Italia, însă productivitatea redusă şi capacitatea tehnică şi organizatorică depăşită au nevoie de zeci de ani pentru a ajunge la nivelurile din vestul Europei.

Raportul se bazează pe date despre cele mai mari zece companii din industria alimentară din Europa de Est şi despre cele mai importante companii din fiecare stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici