Ai o fermă eco? Câţi bani poţi lua de la UE din 2011?

Micii întreprinzători care au trecut de la stadiul de fermă tradiţională la cea de afacere cu produse bio cer de ani de zile sprijin pentru cultivarea legumelor şi fructelor fără pesticide. Motivul? Piaţa produselor bio este estimată la doar 1% din cea totală şi asta pentru că pe rafturile magazinelor se găsesc doar alimente de import. Abia din 2011, fermierii bio vor primi sprijin pentru finanţarea producţiei.

116 afișări
Imaginea articolului Ai o fermă eco? Câţi bani poţi lua de la UE din 2011?

Ai o fermă eco? Câţi bani poţi lua de la UE din 2011? (Imagine: Hepta Mediafax Foto)

Fermele româneşti care produc legume ecologice pot fi numărate pe degete, iar produsele care ajung pe rafturile magazinelor sunt şi cu 30% mai scumpe decât cele obişnuite.

Iar cum cererea e tot mai mare, românii care vor să mănânce sănătos cumpără produse din import, mai ieftine, iar micii întreprinzători autohtoni riscă falimentul.

Citeşte mai multe despre banii luaţi de la UE pentru fermele eco pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici