Al doilea hotel Hilton din România se deschide vineri la Sibiu

Primul hotel de 5 stele din Sibiu şi, totodată, primul hotel Hilton din Europa de Sud-Est situat în afara unei capitale va fi deschis oficial, vineri, la Sibiu, după o investiţie de peste 25 de milioane de euro.

665 afișări
Imaginea articolului Al doilea hotel Hilton din România se deschide vineri la Sibiu

Al doilea hotel Hilton din România se deschide vineri la Sibiu (Imagine: Mediafax Foto)

Hilton Hotels Corporation a anunţat, vineri, inaugurarea celui de-al doilea hotel în România, prin deschiderea Hilton Sibiu.

Cunoscut ca Palace Resort & Spa, hotelul a încheiat, recent, un program extins de renovare şi reamenajare, pentru lansarea sub brand-ul Hilton. Hotelul este operat prin contract de franciză de către SC Palace Dumbrava SRL.

"De două zile suntem incluşi oficial în lanţul Hilton, iar astăzi (vineri - n.r.) inaugurăm un hotel de 5 stele, într-un oraş de 5 stele. Poate nu este cel mai luxos hotel de 5 stele din România, dar, cu siguranţă, are cel mai luxos spa. Este o franciză pe o durată foarte lungă, însă nu vă putem da mai multe detalii despre acest lucru", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Nicolae Minea, proprietarul Hilton Sibiu.

La conferinţa de presă a fost prezent şi primarul Sibiului, Klaus Johannis, care s-a declarat mulţumit că oraşul are un hotel de 5 stele.

"Vreau să vă felicit pentru această realizare şi să vă doresc mult succes. Recunosc că sunt foarte mulţumit că avem un hotel de 5 stele. O locaţie turistică ce se respectă trebuie să ofere turiştilor toată gama de servicii pe care şi le doresc, astfel că acest hotel Hilton va însemna un atu în plus atunci când se va vorbi de Sibiu. Sunt convins că nimeni nu va regreta această deschidere la Sibiu şi sunt convins că turiştii vor fi foarte mulţumiţi", a declarat primarul Klaus Johannis.

Potrivit proprietarului hotelului, Nicolae Minea, investiţia făcută se ridică la peste 25 de milioane de euro, iar costurile de trecere de la Palace la Hilton au fost de aproximativ un milion de euro, trebuind implementate 2.000 de standarde.

Minea speră să îşi amortizeze investiţia în cinci-şapte ani.

Hotelul are 115 camere, dintre care 20 de apartamente, toate cu balcon sau terasă. Preţul unei camere porneşte de la 110 euro pe noapte. Hotelul are, de asemenea, trei restaurante şi un bar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici