Alitalia nu mai operează pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Compania Alitalia nu mai operează, de marţi, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara.

6 afișări
Imaginea articolului Alitalia nu mai operează pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Alitalia nu mai operează pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Directorul general adjunct al Aeroportului Internaţional Timişoara, Leontin De-Maio, a declarat  că, prin politica companiei, Alitalia şi-a restrâns activitatea pe mai multe aeroporturi din Europa, fapt care a afectat şi relaţia Milano-Timişoara, care era operată zilnic, cu aeronave de 48 de locuri.

De-Maio a precizat că Italia este una dintre destinaţiile principale pentru Timişora, datorită oamenilor de afaceri italieni care vin în zonă, dar şi a celor români care merg în nordul Peninsulei.

Potrivit sursei citate, în locul companiei Alitalia, de marţi operează pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia", pe relaţia Timişoara-Milano, compania Volare Web, cu aeronave de 150 de locuri.

Leontin De-Maio a adăugat că, pentru început, Volare operează de trei ori pe săptămână, marţi, joi şi sâmbătă. Preţurile biletelor pleacă de la 27 de euro one way, cu taxe de aeroport, dar pot ajunge până la două sute de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici