Alpha Bank lansează o nouă aplicaţie de plăţi online, care utilizează tehnologia biometrică

  • Tehnologia biometrică este cea mai nouă şi sigură metodă de identificare a utilizatorului
  • Aplicaţia Alpha Pay Online poate fi descărcată din Google Play şi App Store
  • Utilizarea operaţiunilor bancare online este în continuă creştere.
179 afișări
Imaginea articolului Alpha Bank lansează o nouă aplicaţie de plăţi online, care utilizează tehnologia biometrică

Alpha Bank lansează aplicaţia Alpha Pay Online

Alpha Bank lansează o nouă aplicaţie de plăţi prin intermediul căreia plăţile online efectuate la comercianţi devin mai simple şi mai sigure, datorită tehnologiei biometrice. Autentificarea biometrică este soluţia de securitate optimă pentru verificarea identităţii.

Noua aplicaţie deţine un standard de securitate avansat şi o tehnologie de ultimă generaţie, ce le va permite utilizatorilor autentificarea biometrică a tranzacţiilor online într-un mod simplu şi rapid, utilizând amprenta, recunoaşterea facială sau orice alt cod de securitate ce poate fi generat de dispozitiv: parola, PIN,  model de glisare.

Aplicaţia Alpha Pay Online poate fi descărcată din Google Play şi App Store şi are meniul disponibil în limbile română, engleză şi franceză. Aplicaţia este uşor de utilizat, afişează cardurile înrolate în serviciul 3D-Secure şi istoricul tranzacţiilor autentificate prin intermediul său.

Preferinţa utilizatorilor de servicii bancare pentru tranzacţiile online este în continuă creştere. Astfel, la nivelul portofoliului Alpha Bank Romania, tranzacţiile realizate în mediul online au înregistrat o creştere de 86% în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce 1 din 4 dintre clienţii băncii au efectuat cel puţin o tranzacţie în mediul online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici