ALRO, nou acord multianual cu gigantul Airbus. Va livra produse laminate plate din aluminiu

ALRO anunţă că a semnat un nou acord multianual cu Airbus. Conform termenilor contractului, ALRO va furniza produse laminate plate din aluminiu pentru fabricarea aeronavelor.

891 afișări
Imaginea articolului ALRO, nou acord multianual cu gigantul Airbus. Va livra produse laminate plate din aluminiu

ALRO, nou acord multianual cu gigantul Airbus. Va livra produse laminate plate din aluminiu

„Acest nou acord cu Airbus este încă o recunoaştere a capacităţii noastre de a furniza plăci de aluminiu de cea mai bună calitate pentru industria aerospaţială”, a declarat Gheorghe Dobra, directorul general al ALRO.

ALRO a semnat primul contract multianual cu Airbus în 2016, furnizarea de produse laminate plate începând cu 2017.

Producţia de plăci pentru industria aerospaţială face parte din strategia ALRO de diversificare a producţiei de aluminiu cu valoare adăugată mare şi foarte mare şi a fost posibilă datorită investiţiilor constante în tehnologii sofisticate. În ultimii 20 de ani, ALRO a investit 885 milioane de dolari în îmbunătăţirea performanţei tehnologice, diversificarea portofoliului de produse şi îmbunătăţirea eficienţei generale, anunţă compania printr-un comunicat.

ALRO deţine certificarea de performanţă NADCAP (National Aerospace and Defence Contractor Accreditation Programme) pentru conformitatea cu cerinţele industriei aerospaţiale, acordată de Consiliul Director al NADCAP, în urma testării aliajelor de aluminiu produse la Slatina pentru tratament termic, măsurarea conductivităţii, testarea tracţiunii, durităţii şi metalografiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici