Americanii de la Brink cumpără companiile G4S din România şi alte 13 pieţe

Compania americană Brink, care furnizează servicii de procesare de numerar şi de logistică de securitate, achiziţionează pentru aproximativ 860 milioane dolari o mare parte din operaţiunile companiei G4S din Marea Britanie, prezentă şi pe piaţa din România.

2244 afișări
Imaginea articolului Americanii de la Brink cumpără companiile G4S din România şi alte 13 pieţe

Sursa: Profimedia Images

Achiziţia include operaţiuni de administrare a numerarului pe 14 pieţe noi: România, Olanda, Malaezia, Belgia, Irlanda, Kuweit, Republica Cehă, Filipine, Republica Dominicană, Cipru, Indonezia, Lituania, Estonia şi Letonia.

Operaţiunile G4S care vor fi achiziţionate au generat venituri de aproximativ 800 de milioane de dolari în 2019, un profit operaţional de aproximativ 85 de milioane de dolari şi un rezultat EBITDA ajustat de aproximativ 115 milioane de dolari. Tranzacţia adaugă 14 noi pieţe la portofoliul Brink.

Compania Brink, listată la bursa din New York, are o reţea de operaţiuni în 41 de ţări care deserveşte clienţi din mai mult de 100 de ţări.

G4S este activă în 90 de ţări şi are peste 550.000 de angajaţi. În România, compania este prezentă prin două companii, G4S Cash Solutions si G4S Secure Solutions, care se ocupă cu colectare si transport de valori, procesare de numerar, alimentare ATM-uri, paza, monitorizare si interventie, precum şi proiectare si instalare sisteme electronice de securitate. Cele două companii au aproape 6.000 de angajaţi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici