ANAF: Firmele vor putea plăti online taxe şi impozite, din 2008

Firmele vor putea să plătească online, începând de anul viitor, unele taxe şi impozite, măsura urmând să fie introdusă de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală până la 30 iunie 2008, a declarat, joi, preşedintele instituţiei, Daniel Chiţoiu.

2 afișări
Imaginea articolului ANAF: Firmele vor putea plăti online taxe şi impozite, din 2008

ANAF: Firmele vor putea plăti online taxe şi impozite, din 2008

Totodată, ANAF va exinde la nivel naţional, în primul trimestru al anului viitor, proiectul de depunere online a declaraţiilor fiscale, a afirmat Chiţoiu într-o conferinţă de presă.

În prezent, pot realiza aplicaţii online pentru depunerea declaraţiilor fiscale doar firmele înregistrate în Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi companiile mari contribuabili.

Pentru depunerea declaraţiilor fiscale prin Internet, firmele trebuie să solicite un certificat digital de identificare a reprezentantului legal, care se eliberează gratuit de către Ministerul Finanţelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici