ANAF oferă asistenţă contribuabililor printr-un call-center

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală oferă îndrumare şi asistenţă contribuabililor în domeniul fiscal şi cel al tehnologiei informaţiei prin intermediul unui call-center, la numărul de telefon: 031.403.91.60, anunţă instituţia.

237 afișări
Imaginea articolului ANAF oferă asistenţă contribuabililor printr-un call-center

ANAF oferă asistenţă contribuabililor printr-un call-center

Îndrumarea şi asistenţa contribuabililor constau în furnizarea de informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligaţii de declarare sau de plată.

De asemenea, agenţii call-center oferă asistenţă contribuabililor şi prin intermediul serviciului de chat în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul ANAF.

Prin intermediul call-center-ului nu sunt oferite informaţii în domeniul contabil.

În situaţia în care în timpul convorbirii telefonice, agenţii call-center constată că problematica expusă prezintă un grad ridicat de complexitate contribuabilii vor fi îndrumaţi către alte canale prin care pot obţine informaţiile de care au nevoie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici