ANAF va rambursa în septembrie TVA de 1,08 miliarde lei

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va restitui în septembrie TVA în valoare de 1,08 miliarde lei pentru deconturile cu opţiune de rambursare existente la 4 septembrie, a anunţat vineri instituţia.

193 afișări
Imaginea articolului ANAF va rambursa în septembrie TVA de 1,08 miliarde lei

ANAF va rambursa în septembrie TVA de 1,08 miliarde lei (Imagine: Shutterstock)

Deconturile cu compensare şi restituire totalizează 1,03 miliarde lei, din care se compensează suma de 43,9 milioane lei şi se restituie 995,2 milioane lei, se arată într-un comunicat al ANAF. Deconturile cu compensare integrală totalizează 47,4 milioane lei.

În cazul compensărilor totale sau parţiale se soluţionează toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar în cazul sumelor de restituit plata se efectuează în două tranşe, respectiv 358,4 milioane lei la 9 septembrie şi 636,7 milioane lei la 22 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici