Analiză ZF: Ce salarii au membrii Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară

  • Autoritatea de Supraveghere Financiară are 9 membrii numiţi pe un mandat de 5 ani
  • Salariile lor variază între 6.000 şi 11.600 de euro, conform analizei ZF
  • Preşedintele ASF lipseşte din analiza ZF pentru că încă nu şi-a declarat averea
  • Un membru neexecutiv are depozit bancar de 1, 6 milioane de lei
707 afișări
Imaginea articolului Analiză ZF: Ce salarii au membrii Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară

FOTO: Profimedia

Ziarul Financiar a luat la puricat declaraţiile de avere ale celor 8 membrii ai Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară. Sunt oamenii care sunt responsabili de supravegherea burselor, pensiei tale private şi asigurărilor. Salariile sunt cuprinse între 6.000 şi 11.600 de euro. Gospodari, au case, maşini scumpe şi terenuri. Doar doi dintre aceştia au investiţii pe piaţa bursieră. Şi cu economiile stau bine. Există depozite bancare chiar şi de 1,6 milioane de lei. Aparţine Aurei Socol, membru executiv cu salariu lunar de 6.000 de euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici