Analiză ZF. Şapte hoteluri sub branduri internaţionale se vor deschide în acest an. Braşovul şi Aradul intră pe radare

Şapte hoteluri sub branduri internaţionale se vor deschide în 2024. Capitala rămâne piaţa de intrare a mărcilor globale, însă Braşovul şi Aradul intră pe radare, arată o analiză a Ziarului Financiar.

2141 afișări
Imaginea articolului Analiză ZF. Şapte hoteluri sub branduri internaţionale se vor deschide în acest an. Braşovul şi Aradul intră pe radare

Analiză ZF. Şapte hoteluri sub branduri internaţionale se vor deschide în acest an. Braşovul şi Aradul intră pe radare

Piaţa hotelieră locală va adăuga în acest an şapte noi hoteluri sub branduri internaţionale, care vor a­duna împreună circa 650 de camere. Capitala rămâne în continuare punctul de intrare a marilor branduri hoteliere internaţio­nale, însă grupurile globale încep să se uite mai atent şi către alte oraşe.

Braşovul este în acest an al doilea oraş din ţară care va număra cele mai multe deschideri de ho­teluri sub mărci internaţionale. Mai mult, Swissotel, un brand din portofoliul Accor, va merge prima dată la Braşov. Un hotel sub acest brand a fost anunţat şi pentru Bucureşti, însă Bra­şovul va lua faţa Capitalei prin deschiderea pri­mului hotel Swissotel din România în Poiana Bra­şov, care este programat să primească primii turişti în primăvara acestui an. Tot la Braşov vor fi deschise un ibis Styles şi un DoubleTree by Hilton.

Hotelurile care se vor deschide anul viitor sunt Ibis Styles Braşov, Corinthia Bucureşti, Adagio şi Tribe Bucureşti, DoubleTree by Hil­ton Braşov, Autograph Collection by Marriott Arad şi Swissotel din Poiana Braşov. Deschi­derea acestor hoteluri va marca câteva pre­miere pe piaţa locală hotelieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici