ANAT organizează joi Conferinţa de Fiscalitate în Turism

Asociaţia Naţionalǎ a Agenţiilor de Turism (ANAT), împreună cu Reff Associates şi Deloitte România, organizează, joi, Conferinţa de Fiscalitate în Turism, începând cu ora 08.30, la Hotel Ramada, Sala Diamond 2.

136 afișări
Imaginea articolului ANAT organizează joi Conferinţa de Fiscalitate în Turism

ANAT organizează joi Conferinţa de Fiscalitate în Turism

Printre subiectele abordate vor fi facilitǎţile fiscale specifice activitǎţii turistice, modificǎrile legislative fiscale din acest domeniu, regimul TVA aplicabil agenţlor de turism, implicaţiile fiscale ale utilizǎrii brandului in turism, implicaţiile fiscale ale rezervǎrilor on-line, deductibilitatea cheltuielilor, taxa turisticǎ, impozitul pe clǎdiri, dar şi regimul TVA la încasare, plǎţile anticipate de impozit pe profit şi impozitul pe veniturile microintreprinderilor.

Conferinţa este structurată în douǎ sesiuni. Prima sesiune se va desfǎşura între orele 09:00 şi 11:30 şi propune o dezbatere pe tema modificǎrilor fiscale propuse şi în curs de adoptare şi a propunerilor de facilitǎţi fiscale specifice pentru turism. Aceasta va fi urmată de o conferinţǎ de presǎ care va avea loc în sala Saphire, unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai Ministerului Economiei, reprezentanţi ai Autoritǎţii Naţionale pentru Turism şi reprezentanţi ai Asociaţei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România. Sesiunea a doua a evenimentului se va constitui într-un workshop pe baza problemelor fiscale specifice din turism şi a drepturilor concurenţei din acest domeniu.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţionalǎ a Agenţiilor de Turism împreună cu Reff Associates şi Deloitte România şi este susţinut de Agenţia de presă Mediafax. Sponsorii evenimentului sunt GarantiBank şi Gothaer Asigurări şi Reasigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici