ANL va construi încă 361 de locuinţe destinate închirierii de către tineri

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) va începe construcţia a 361 de locuinţe destinate închirierii de către tinerii cu vârste de până la 35 de ani, programul urmând să fie aprobat printr-o hotărâre de Guvern.

3 afișări
Imaginea articolului ANL va construi încă 361 de locuinţe destinate închirierii de către tineri

ANL va construi încă 361 de locuinţe destinate închirierii de către tineri

Din numărul total de locuinţe, 64 vor fi construite în Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, 60 vor fi în oraşul Vălenii de Munte din Prahova, în timp ce la Fălticeni (Suceava) vor fi construite 56 de locuinţe.

De asemenea, în Iernut (Maramureş) vor fi construite 49 de locuinţe, iar localităţile Câmpina (Prahova) şi Haţeg (Humedoara) vor beneficia de câte 40 de unităţi locative.

În oraşul Baraolt din Covasna vor începe lucrările la 28 de locuinţe, iar în comuna Maieru (Bistriţa - Năsăud) vor fi construite 24 de apartamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici