Antonescu: Mediul de afaceri se duce de râpă "în tăcere", e mai grav decât în sectorul bugetar

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, luni, înaintea şedinţei BPC, că mediul de afaceri se duce de râpă "în tăcere", el apreciind că scăderile de salarii, disponibilizările, încetările sau blocările de activitate din mediul privat sunt, poate, mai grave decât cele din sectorul bugetar.

19 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Mediul de afaceri se duce de râpă "în tăcere", e mai grav decât în sectorul bugetar

Antonescu: Mediul de afaceri se duce de râpă "în tăcere", e mai grav decât în sectorul bugetar (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Discutăm foarte mult despre gravele probleme din sectorul bugetar (...), însă vorbim prea puţin că, în acelaşi timp, mai în tăcere, se duce de râpă mediul de afaceri, sectorul privat al economiei. Şi acolo sunt scăderi de salarii, disponibilizări, încetări sau blocări de activitate. Lucrurile acestea sunt poate mai grave decât ceea ce se întâmplă în sectorul bugetar pentru că sectorul privat alimentează şi bugetul, şi nu invers", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici