Anunţul BCR: Ce se va întâmpla cu plata creditelor, în timpul crizei COVID-19

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe online, că amână cu trei luni obligaţiile de plată atât la creditele negrantate, cât şi la cele garantate, fără capitalizarea dobânzilor, măsură valabilă pentru persoanele fizice.

11928 afișări
Imaginea articolului Anunţul BCR: Ce se va întâmpla cu plata creditelor, în timpul crizei COVID-19

Anunţul BCR: Ce se va întâmpla cu plata creditelor, în timpul crizei COVID-19

În ceea ce priveşte companiile, BCR amână cu până la şase luni plata ratelor, cu capitalizarea dobânzilor.

Tot pentru companii, banca anunţă posibilitatea prelungirii facilităţilor de credit recurente, cu păstrarea costurilor.

Retragerile se fac gratuit la orice bancomat BCR din ţară, iar cardurile vor fi livrate fără costuri oriunde în România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici