Apartamente de două şi trei camere în Capitală, vândute la executări silite cu preţuri de la 27.000 de euro!

Băncile au început să apese pedala acceleraţiei în cazul executarilor silite: au mai coborat şi preţurile de pornire, în anumite cazuri, unele dau credite pentru cei care vor să cumpere astfel de proprietăţi sau chiar şi creanţe, iar altele au devenit de-abia acum atente la modalitatea de comunicare a licitaţiilor şi îşi pun site-urile la punct ca să poti căuta mai uşor ori afişând chiar şi fotografii ale imobilelor! Acum, în oferta bancilor, poţi găsi apartamente cu două sau trei camere în Bucuresti, uneori chiar în Centru, la preţuri începand de la 27.000 de euro! Să vedem ce propuneri de achiziţii ne fac!

59 afișări
Imaginea articolului Apartamente de două şi trei camere în Capitală, vândute la executări silite cu preţuri de la 27.000 de euro!

Apartamente de două şi trei camere în Capitală, vândute la executări silite cu preţuri de la 27.000 de euro! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Sunt, de exemplu şi case cu ceva teren care sunt scoase la vânzare la preţuri de la 53.000 de euro.

Exista, bineînţeles, şi oferte mai scumpe.

O casă la Teiul Doamnei de 82 de metri pătraţi utili şi cu 164 de metri pătraţi de teren se vinde cu aproape 100.000 de euro.

Un apartament de trei camere costă de la 37.000 de euro.

Citeşte mai multe despre imobilele vândute la executări silite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici