Apartamente de trei camere la preţ de garsonieră!

Preţurile apartamentelor cu trei camere din Bucureşti au scăzut atât de mult, în lipsa cumpărătorilor, încât o locuinţă de acest fel costă acum în jur de 60.000 de euro adică preţul la care înainte de criză, dacă aveai noroc, "prindeai" o garsonieră cât de cât rezonabilă! Cu toate acestea, interesul pentru apartamentele cu trei camere este în continuare foarte redus!

35 afișări
Imaginea articolului Apartamente de trei camere la preţ de garsonieră!

Apartamente de trei camere la preţ de garsonieră! (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cele mai ieftine oferte de apartamente cu trei camere în Capitală pleacă de la preţuri începând cu 27.000 de euro, dar sunt în zone rău famate şi se întind pe suprafeţe foarte mici.

Dacă nu vreţi să locuiţi în astfel de cutii de chibrituri, găsiţi şi oferte mult mai bune, însă, la preţuri de peste 50.000 de euro.

Citeşte mai multe despre preţurile apartamentelor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici