APEL CĂTRE FERMIERI: „În Ardeal, încă se munceşte!”, consideră Mihaela Neagu, acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş

Mihaela Neagu, acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş, transmite fermierilor din cele şase judeţe din vecinătate, dar nu numai, să se adreseze reprezentanţiilor unităţilor de producţie pentru a încheia contractele pentru cantităţile ce vor fi cumpărate în acest an.

304 afișări
Imaginea articolului APEL CĂTRE FERMIERI: „În Ardeal, încă se munceşte!”, consideră Mihaela Neagu, acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş

„În calitate de acţionar al fabricilor de zahăr Bod şi Luduş, fac un apel către toţi fermierii din Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Mureş, Cluj şi nu numai, să ne contacteze şi să vină să semneze contractele pentru sfeclă de zahăr, deoarece, încă din luna decembrie, noi suntem în plină perioadă de contractare pentru cantităţile pe care le vom achiziţiona în acest an de la ei! Până acum, de la fermierii din aceste judeţe am reuşit deja să contractăm peste 5000 ha de sfeclă de zahăr, semn că în Ardeal oamenii încă muncesc, înţeleg importanţa muncii lor şi se dedică misiunii pe care o au în faţa consumatorilor de produse româneşti”, a transmis Mihaela Neagu.

Acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş a făcut referire şi la acţiunea de protest din Capitală.

„Înţeleg demersul fermierilor la nivel naţional, însă economia trebuie să-şi urmeze cursul, iar implicarea fiecăruia dintre noi este în acest moment esenţială pentru tot ce se va întâmpla cu agricultura României în 2024. Faptul că anul trecut, fermierii, care ne-au fost parteneri, au reuşit să obţină un profit de peste 10.000 lei/ha de sfeclă de zahăr cultivată, este un semn că putem şi în România să producem, ca să nu mai fim nevoiţi să importăm materie primă pentru a susţine consumul autohton. Dacă încetează importul de produse agricole din Ucraina, iar statul ar fi mai vigilent la punctele de frontieră, multe dintre probleme s-ar rezolva. Mai mult, AFIR oferă fonduri pentru culturi, ceea ce iarăşi este un semn că se poate face agricultură la standarde, cu mobilizare şi implicare”, este mesajul Mihaelei Neagu.

„Le mulţumesc pe această cale tuturor fermierilor care s-au mobilizat până acum şi care nu au timp de grevă, tocmai pentru că înţeleg importanţa muncii lor”, a conchis acţionarul fabricilor de zahăr Bod şi Luduş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici