Apple ar putea pierde 10 miliarde de dolari în urma scandalului bateriilor

Aproximativ 10% dintre utilizatorii de iPhone şi-ar schimba mai degrabă bateria la telefon decât să cumpere un dispozitiv nou marca Apple, potrivit unui analist financiar de la compania Barclays Capital.

2119 afișări
Imaginea articolului Apple ar putea pierde 10 miliarde de dolari în urma scandalului bateriilor

Apple ar putea pierde 10 miliarde de dolari în urma scandalului bateriilor

Potrivit lui, vânzările de terminale iPhone ar putea fi cu 16 milioane de unităţi mai mici în 2018 din cauza scandalului în centrul căruia se află acum compania, care a confirmat că reduce performanţele pe modelele mai vechi de smartphone-uri, cu acumulatori degradaţi. 

Mai precis, 10% dintre utilizatorii de modele mai vechi (iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus şi SE) au spus că vor alege să schimbe bateria, nu să îşi cumpere un nou smartphone marca Apple.

Găsiţi continuarea articolului pe go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici