Asiguratorii au avizat primele daune pentru apartamente distruse în incendiul de la Constanţa

În cazul incendiului de proporţii ce a avut loc pe 16 decembrie într-un bloc din Constanţa, compania Omniasig a primit până în acest moment avizare de daună pentru 10 apartamente din respectivul bloc, ce aveau încheiate asigurări facultative de locuinţă.

2087 afișări
Imaginea articolului Asiguratorii au avizat primele daune pentru apartamente distruse în incendiul de la Constanţa

La Omniasig au fost avizate daune pentru 10 apartamente din incendiul de la Constanţa

Specialişti din cadrul Direcţiei Daune Omniasig s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea constatării daunelor şi analiza situaţiei, în vederea soluţionării dosarelor de daune în cel mai scurt timp posibil.

Poliţele în baza cărora au fost deschise dosarele de daună sunt asigurări facultative de locuinţă, iar patru dintre acestea cuprind în acoperire şi bunurile din interiorul apartamentelor.

Conform ultimului bilanţ al ISU Constanţa, în incendiu au fost afectate 150 de apartamente. 35 de apartamente au fost afectate de flacără prin balcoane şi geamuri deoarece unele aveau balcon deschis cu livingul. 37 de maşini au fost distruse.

250 persoane, din care 70 copii, au fost evacuate, 30 de persoane au fost asistate medical la faţa locului. Opt victime au fost transportate la Spitalul Judeţean cu intoxicaţii şi arsuri, iar alte 5 persoane au fost duse la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
daune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici