Asociaţia Berarii României, afiliată din 2008 la Berarii Europei

Asociaţia Berarii României, din care fac parte producătorii de bere Heineken România, Ursus Breweries, InBev România şi United Romanian Breweries Bereprod, va face parte de la începutul anului viitor din organizaţia Berarii Europei.

1 afișare
Imaginea articolului Asociaţia Berarii României, afiliată din 2008 la Berarii Europei

Asociaţia Berarii României, afiliată din 2008 la Berarii Europei

Berarii Europei a fost înfiinţată în 1958, are sediul la Bruxelles şi este considerată una din principalele organizaţii europene care apără interesele producătorilor de bere, se arată într-un comunicat al asociaţiei Berarii României, transmis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Din asociaţia europeană fac parte asociaţiile producătorilor din 23 de state.

Asociaţia Berarii României a fost fondată în 2004 şi reprezintă aproximativ 70% din piaţa berii din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici