Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor: „Suntem nerăbdători să ne reluam activitatea”

Ne dorim predictibilitate şi norme aşa cum există în domeniul Horeca, afirmă reprezentanţii Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor, care anunţă organizarea unui protest în Piaţa Victoriei: „Suntem închişi de un an. Suntem nerăbdători să ne reluăm activitatea”.

577 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor: „Suntem nerăbdători să ne reluam activitatea”

Industria nunţilor este în pauză de un an de zile

„Industria Nunţilor din România ce numără 249.000 de oameni direct implicaţi îşi doreşte predictibilitate pentru anul 2021 şi are un plan de măsuri concrete pentru reluarea activităţii sale. Aşa cum există deja norme în domeniul HoReCa, ni le-am dori applicate şi în domeniul nunţilor. Ceea ce propunem este să se ţină cont de incidenţa raportată la mia de locuitori, iar pentru asta avem soluţii concrete, în funcţie de scenariul în care ne-am aflăm, Scenariul verde, sub 1 la mia de locuitori, Scenariul galben, 1-3/mia de locuitori şi Scenariul roşu, peste 3 la mia de locuitori”, transmit reprezentanţii AFIN.

Liderii acestei asociaţii precizează că au transmis pachetul de măsuri deja către Preşedintele României, Prim-ministrul, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Economiei, ANSVSA, Patriarhia Română, de la care aşteaptă un dialog „pe această tema esenţială”.

„Industria nunţilor şi evenimentelor private din România este în pauză de un an de zile şi agenţii economici, furnizorii, mirii, practic mii de oameni, resimt din plin efectele pandemiei, fiind ultimii, se pare, pe lista de priorităţi ale autorităţilor române”, se menţionează în comunicat.

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor anunţă că miercuri în intervalul orar 14.00-16.00, organizează un protest în Piaţa Victoriei.

„Suntem Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor. Suntem închişi de 1 an. Suntem nerăbdători să ne reluăm activitatea. Nuntă este cel mai frumos moment din viaţă unui cuplu şi nu poate fi perceput că ceva peiorativ ce poate fi amânat fără termen! Mesaj pentru autorităţi: În 2020 un număr de 128.610 cupluri urmau să se căsătorească, aproape 249.000 de angajaţi din domeniul evenimentelor aşteaptă veşti din partea autorităţilor, 4.700 de locaţii de nuntă sunt momentan închise”, se arată în protesttul AFIN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici