Auchan ar putea deschide hipermarketul din Drumul Taberei în luna decembrie. Care sunt costurile proiectului

Auchan ar putea deschide hipermarketul din Drumul Taberei în acest an, în luna decembrie, termenul oficial fiind începutul anului 2015, iar investiţiile totale în proiect se ridică la 70 milioane de euro.

383 afișări
Imaginea articolului Auchan ar putea deschide hipermarketul din Drumul Taberei în luna decembrie. Care sunt costurile proiectului

Auchan ar putea deschide hipermarketul din Drumul Taberei în luna decembrie. Care sunt costurile proiectului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Suntem avansaţi cu lucrările la Auchan Drumul Taberei. Am putea să deschidem chiar în decembrie. Vom confirma în luna mai", a declarat vineri directorul general al retailerului, Patrick Espasa.

Auchan mai are în construcţie şi un cenrru comercial la Braşov.

Immochan, parte a grupului Auchan, dezvoltă un proiect pe fosta platformă industrială Tractorul Braşov, pe un teren de circa 100 de hectare.

Complexul urmează să cuprindă spaţii comerciale, rezidenţiale şi de servicii, reprezentând o investiţie pe termen lung, prima fază, de peste 60 milioane de euro, fiind în curs de derulare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici