Audi ironizează Mercedes într-o reclamă! - VIDEO

Concurenţa pe piaţa auto este parcă mai aprigă ca niciodată. Constructorii se străduiesc să vină cu modele noi care să satisfacă noile preferinţe ale consumatorilor, tendinţele se schimbă, iar pretenţiile clienţilor sunt din ce în ce mai diversificate.

138 afișări
Imaginea articolului Audi ironizează Mercedes într-o reclamă! - VIDEO

Audi ironizează Mercedes într-o reclamă!

În această bătălie continuă pentru vânzări nu putea să nu iasă în evidenţă rivalitatea dintre Audi şi Mercedes. Cei doi constructori germani de maşini premium îşi dispută de mult timp supremaţia în privinţa performanţelor, dar mai ales a rafinamentului maşinilor pe care le lansează pe piaţă.

Evident că această luptă se mută şi în arena publicităţii. Şi unde poate fi promovată mai bine o maşină decât în cadrul unuia dintre cele mai mediatizate evenimente mondiale- Super Bowl.

Citeşte mai multe despre reclama ironică Audi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici