AutoItalia a inaugurat un complex auto de peste cinci milioane euro în Bucureşti

AutoItalia, importatorul mărcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Infiniti şi SsangYong, a inaugurat, miercuri, un complex auto integrat în cartierul Colentina din Bucureşti, în urma unei investiţii de peste cinci milioane de euro.

32 afișări
Imaginea articolului AutoItalia a inaugurat un complex auto de peste cinci milioane euro în Bucureşti

AutoItalia a inaugurat un complex auto de peste cinci milioane euro în Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Spre deosebire de alte complexuri integrate, construite de partenerii companiei, investiţia în unitatea din Colentina a fost realizată de importator.

Pe lângă complexul auto integrat din Colentina, în proprietatea AutoItalia se mai află un amplasament similar situat în cartierul Militari.

Unitatea inaugurată miercuri are o suprafaţă totală de 4.453 de metri pătraţi (mp) şi va comercializa mărcile Fiat (autoturisme şi vehicule comerciale), Lancia şi Alfa Romeo. În noul complex lucrează în prezent 45 de angajaţi, o mică parte dintre ei fiind relocaţi în urma restructurării companiei.

În viitor numărul total de angajaţi ai showroom-ului ar trebui să ajungă la 60 de persoane.

Reţeaua AutoItalia numără 34 de concesionari la nivel naţional. În ultimele două-trei luni, parteneri ai AutoItalia din Tulcea şi Bacău au investit 1,5 milioane de euro, respectiv 2,5 milioane de euro în noi complexuri auto, însă ele nu au fost inaugurate oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici