AutoItalia Group vrea să livreze 100 de unităţi Infiniti în primul an

AutoItalia Group, importatorul oficial al mărcii de lux japoneze Infiniti, vrea să livreze 100 de unităţi în primul an de activitate şi estimează că activităţile de vânzare de maşini vor reprezenta 70% din cifra de afaceri, iar restul de 30% service.

36 afișări
Imaginea articolului AutoItalia Group vrea să livreze 100 de unităţi Infiniti în primul an

AutoItalia Group vrea să livreze 100 de unităţi Infiniti în primul an

"AutoItalia Group are 50 de comenzi pentru modelele Infiniti şi un stoc de 20 de unităţi, livrările fiind demarate deja. Până în august 2010 credem că vom livra 100 de unităţi", a declarat, marţi, directorul mărcii Infiniti în România, Mircea Eremia, în cadrul unei întâlniri informale cu presa.

Reprezentarea oficială a mărcii Infiniti în România a început în prima parte a lunii iunie, prin deschiderea unui showroom provizoriu pe Calea Victoriei.

În luna septembrie va fi inaugurat un showroom cu facilităţi de service în Otopeni, cu o întârziere de câteva luni, cauzată de constructori şi de problemele de finanţare pe care le-a întâmpinat proprietarul clădirii.

Investiţia pentru amenajarea showroom-ului Infiniti în Otopeni se ridică la un milion de euro.

Eremia a adăugat că timp de doi ani amplasamentul din Otopeni va fi singurul centru autorizat Infiniti din ţară, dar că există planuri în viitor de a extinde prezenţa mărcii şi în alte două oraşe din ţară, pentru a echilibra acoperirea geografică.

Oficialii AutoItalia Group au declarat că nu vor acorda reduceri de preţ la modelele Infiniti, deoarece imaginea mărcii nu permite acest lucru.

"Ţintim un public fără aur la gât şi vom fi discreţi în promovare. Nu vom apela la TV şi vom folosi mai mult online şi reviste", a declarat Eremia.

Principalele mărci care concurează cu Infiniti sunt BMW, Mercedes-Benz, Lexus, Audi.

Modele Infiniti destinate pieţei americane sunt importate în România de mai multe companii care nu au statut de reprezentanţi oficiali al mărcii. Referitor la acest lucru, oficialii AutoItalia Grup au declarat că vor asigura piese de schimb şi pentru versiunile americane ale modelelor Infiniti, chiar dacă specificaţiile sunt diferite, şi estimează că piaţa modelelor importate neoficial va scădea cu timpul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici