AutoItalia recheamă 15 unităţi Fiat 500 pentru posibile defecţiuni la centrala de injecţie

AutoItalia, importatorul Fiat, a declanşat o operaţiune de rechemare pentru 15 unităţi din modelul 500 pentru verificarea unor posibile nereguli de funcţionare a centralei de injecţie, a declarat şeful departamentului de comunicare al companiei, Valeriu Ţoneş.

97 afișări
Imaginea articolului AutoItalia recheamă 15 unităţi Fiat 500 pentru posibile defecţiuni la centrala de injecţie

AutoItalia recheamă 15 unităţi Fiat 500 pentru posibile defecţiuni la centrala de injecţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ne aşteptăm să depistăm defecţiuni sau nereguli, dar rechemarea trebuie realizată pentru că este declanşată de constructor. Este vorba de o posibilă defecţiune a centralei de injecţie, care ar putea da rateuri la pornirea motorului", a precizat reprezentantul AutoItalia.

Verificarea eventualei defecţiuni durează câteva zeci de minute şi este gratuită.

Fiat 500 este un model clasa mini, iar în România este disponibil cu preţuri cuprinse între 11.600 şi 15.000 de euro.

În primele trei luni ale anului au fost înmatriculate 244 autoturisme Fiat, cu 13% mai multe faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici