Autoklass a deschis la Ploieşti un complex auto integrat Mercedes-Benz

Dealerul Autoklass, care comercializează mărcile Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge şi Ford, a inaugurat la Ploieşti un complex auto integrat care deserveşte marca Mercedes-Benz, în urma unei investiţii de trei milioane de euro, a anunţat compania.

251 afișări
Imaginea articolului Autoklass a deschis la Ploieşti un complex auto integrat Mercedes-Benz

Autoklass a deschis la Ploieşti un complex auto integrat Mercedes-Benz

Centrul ocupă o suprafaţă de 20.117 metri pătraţi, dintre care 2.879 mp reprezintă suprafaţa construită. Spaţiul destinat showroom-ului este de 750 mp, iar suprafaţa atelierului este de 1.677 mp.

Service-ul dispune de opt posturi de lucru pentru mecanică şi electricitate, două spălătorii, cabine de vopsit (inclusiv autoutilitare) şi permite repararea simultană a şase camioane.

Autoklass a fost înfiinţat în 2007, ca urmare a fuziunii prin absorbţie a Autoklass Sibiu (2002) şi Autoklass Constanţa (2006) de către Autoklass Center Bucureşti (2003). Dealerul activează în prezent Bucureşti, Sibiu, Constanţa şi Ploieşti.

Autoklass aparţine grupului Romstal. Afacerile grupului s-au majorat anul trecut cu 6,1%, de la 501 milioane de euro în 2007 la 532 milioane de euro.

Grupul Romstal include mai multe firme, cele mai importante fiind Romstal Imex, Valrom Industrie (producător de sisteme de ţevi din plastic), Valplast Industrie (producător de ţevi şi fitinguri din PVC) şi dealer-ul auto Autoklass.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici