Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume

Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume, a declarat, marţi, directorul general al companiei, Francois Fourmont.

2 afișări
Imaginea articolului Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume

Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume

Producţia noului model va începe în a doua jumătate a anului viitor, a afirmat Fourmont la un seminar pe tema pieţei auto organizat de Ziarul Financiar.

Compania deţinută de grupul francez Renault intenţionează să producă anul viitor circa 350.000 de autovehicule, nivel aproape dublu faţă de cel realizat anul trecut.

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut cu 12% în primele nouă luni, comparativ cu perioada similară a anului trecut, la 165.500 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici