AVAS a primit zece oferte pentru Prelucrarea Cărnii Splai

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit până luni, la termenul limită, zece oferte pentru vânzarea pachetului de acţiuni de 70,21% din capitalul firmei Prelucrarea Cărnii Splai, din partea unor firme şi persoane fizice, licitaţia urmând să fie organizată marţi, 31 iulie.

1 afișare
Imaginea articolului AVAS a primit zece oferte pentru Prelucrarea Cărnii Splai

AVAS a primit zece oferte pentru Prelucrarea Cărnii Splai

Ofertele au fost depuse de către firmele GNIR Holding, Scandia România, Manor Laboratory Center, Interinwest, BG Managament Consultants şi Păltiniş Leasing, şi de patru persoane fizice, respectiv Dan Dumitru Nicorescu, Azulav Aharon, Ioan Teodor Sintu şi Marin Dumitru, se arată într-un comunicat AVAS, remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Licitaţia cu strigare va avea loc marţi, la ora 13:00, la sediul Autorităţii.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 9,25 lei/acţiune, iar valoarea pachetului de acţiuni scos la vânzare este de 1,9 milioane lei, se menţionează în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici