AVAS a respins singura ofertă pentru Master

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a respins singura ofertă rămasă în concurs pentru preluarea institutului de cercetare Master, depusă de consorţiul format de Tower Consult Invest SRL şi persoana fizică Milan Dincă, urmând să relanseze firma la privatizare.

3 afișări

"Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a decis, din motive de oportunitate, să mandateze Comisia de negociere în vederea neîncheierii contractului cu reprezentanţii Consorţiului format din S.C. Tower Consult Invest SRL şi persoana fizică Milan Dinca pentru achiziţionarea pachetul de acţiuni deţinut de stat la S.C. Master S.A. Bucureşti", se arată într-un comunicat al Autorităţii.

AVAS arată că firma va fi scoasă la privatizare din nou în perioada imediat următoare, fără să precizeze un termen.

Master, care a provenit din Institutul Naţional de Motoare Termice, a fost scoasă la privatizare în luna ianuarie a acestui an, iar AVAS a primit şase oferte, din partea ICPE Electrocond Tehnologies în consorţiu cu Pălălău Sorin, consorţiului format din Brady Trade SRL şi Adrian Tomescu, consorţiului Tower Consult Invest SRL - Milan Dincă, consorţiului Impuls Company SRL - Trentea Cristian Mircea, consorţiului Valmetex - Tehno şi consorţiului format din Asociaţia PAS Master şi firma Rădăcini SRL Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici