AVAS cere Ford o ofertă îmbunătăţită pentru Automobile Craiova

Comisia de privatizare a companiei Automobile Craiova a solicitat grupului american Ford, singurul ofertant pentru preluarea uzinei auto, să îmbunătăţească oferta financiară, iar trecerea societăţii în proprietate privată va avea loc printr-o lege specială.

1 afișare
Imaginea articolului AVAS cere Ford o ofertă îmbunătăţită pentru Automobile Craiova

AVAS cere Ford o ofertă îmbunătăţită pentru Automobile Craiova

Comisia de privatizare a Automobile Craiova a cerut Guvernului, la 1 august, să aprobe un memorandum privind finalizarea tranzacţiei printr-o lege specială, şi să fie mandatată să poarte negocieri pentru acest tip de tranzacţie, se arată într-un comunicat al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

"Ca urmare a mandatului primit de la Executiv, comisia de privatizare, avocaţii AVAS în negocierea contractului, firma Ţuca, Zbîrcea şi Asociaţii, precum şi avocaţii companiei Ford, firma Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, s-au întâlnit vineri, 3 august, pentru a discuta principalele elemente ale tranzacţiei ce vor fi cuprinse în actul normativ", se menţionează în comunicat.

Următoarea şedinţă de negociere va avea loc marţi, la sediul AVAS, când vor fi continuate discuţiile cu privire la conţinutul actului normativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici