Banca Românească a redus ratele dobânzilor de bază pentru creditele de consum cu şi fără garanţii

Banca Românească a scăzut ratele de dobândă de bază pentru creditele de consum negarantate, precum şi pentru cele cu garanţii imobiliare, cu 0,39 puncte procentuale pentru împrumuturile în lei, la 11,38%, cu 1,45 puncte pentru cele în euro, la 3,64%, şi cu 0,87 puncte pentru cele în franci, la 3,53%

44 afișări
Imaginea articolului Banca Românească a redus ratele dobânzilor de bază pentru creditele de consum cu şi fără garanţii

Banca Românească a redus ratele dobânzilor de bază pentru creditele de consum cu şi fără garanţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Banca Românească a modificat ratele dobânzii de bază oferite pentru creditele de consum garantate şi negarantate, conform strategiei sale de a le adapta trimestrial pe baza evoluţiei indicilor de referinţă Euribor, Robor şi Libor. În acest context, clienţii noştri vor beneficia de reducerea ratelor lunare aferente creditelor de consum contractate", a declarat, într-un comunicat, Lakis Couninis, director executiv Unitate Retail în cadrul băncii.

Astfel, noile dobânzi de bază vor fi de 11,38% pentru creditele în lei, 3,642% pentru cele în euro şi 3,5385% pentru împrumuturile în franci elveţieni, acestea fiind valabile atât pentru creditele în sold, cât şi pentru cele încheiate după 25 noiembrie.

La aceste dobânzi de bază se adaugă marjele fixe diferenţiate în funcţie de tipul de produs şi stipulate în contractele de credit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici