Bancherii execută la grămadă apartamente, vile, spaţii industriale, restaurante şi hoteluri

Sute de anunţuri pentru licitaţii de executare silită s-au adunat pe site-urile băncilor, aceste modalităţi extreme de recuperare a banilor din credite fiind din ce în ce mai folosite atât timp cât recesiunea se prelungeşte, iar şansele de redresare financiară ale clienţilor dispar.

200 afișări
Imaginea articolului Bancherii execută la grămadă apartamente, vile, spaţii industriale, restaurante şi hoteluri

Bancherii execută la grămadă apartamente, vile, spaţii industriale, restaurante şi hoteluri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Băncile vor scoate şi luna aceasta la vânzare sute de proprietăţi recuperate de la clienţii care nu şi-au mai plătit ratele la credite, aproximativ 170 de licitaţii fiind organizate doar de BRD, care publică în premieră pe site-ul propriu anunţurile cu locuinţele şi terenurile executate silit. Banca are în prezent aproape 200 de proprietăţi recuperate de la clienţi, o parte urmând însă să fie vândute la inceputul lunii iulie.

Citeşte mai multe despre proprietăţile executate silit de bănci pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici