Băncile execută silit case de jumătate de miliard în 2010

Băncile din România ar putea recupera de la rău-platnici anul acesta, doar din executările silite, peste o jumătate de miliard de euro. Din această sumă însă bancherii se aşteaptă să încaseze cel mult 10%, adică doar circa 50 de milioane de euro, potrivit cotidianului Gândul.

35 afișări
Imaginea articolului Băncile execută silit case de jumătate de miliard în 2010

Băncile execută silit case de jumătate de miliard în 2010 (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Întrebaţi de Gândul de ce nu reuşesc băncile să îşi recupereze aceşti bani, care ar putea fi folosiţi, de exemplu, pentru a da noi credite sau pentru a acoperi o parte din pierderi, experţii au prezentat motive dintre cele mai diverse, de la dorinţa băncilor de a nu fi percepute ca maşini de executat silit la neştiinţa lor în a vinde proprietăţi sau chiar la mafia executorilor bancari.

Citeşte mai multe despre mafia executărilor silite pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici