Bancpost va asigura depozitarea şi custodia activelor Fondului Proprietatea

Fondul Proprietatea a selectat Bancpost, prin licitaţie, pentru asigurarea serviciilor de depozitare şi custodie a activelor, iar AON România, broker de asigurare, va furniza fondului servicii de asigurări de răspundere civilă legală a managerilor.

47 afișări
Imaginea articolului Bancpost va asigura depozitarea şi custodia activelor Fondului Proprietatea

Bancpost va asigura depozitarea şi custodia activelor Fondului Proprietatea

La licitaţie au depus oferte Bancpost, Raiffeisen şi BRD.

Bancpost va asigura servicii de depozitare şi custodie a activelor Fondului Proprietatea în conformitate cu prevederile legale, potrivit datelor disponibile pe site-ul fondului.

În cazul licitaţiei pentru desemnarea unui asigurător, Fondul Proprietatea a primit oferte din partea Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare, în numele Asirom Vienna Insurance Group, AON România şi Carpatica Asig.

Compania câştigătoare, AON România, a depus oferta în numele AIG România. Fondul Proprietatea urmează să încheie poliţa de asigurare cu AIG Romania, prin intermediul brokerului AON România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici