Bani de la BEI pentru producţia de electrocasnice

Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) ar putea acorda împrumuturi cu o valoare totală de 200 de milioane de euro pentru modernizarea unor capacităţi de producţie de electronice şi electrocasnice situate în România, Polonia şi Ungaria.

12 afișări
Imaginea articolului Bani de la BEI pentru producţia de electrocasnice

Bani de la BEI pentru producţia de electrocasnice (Imagine: Mediafax Foto)

Costul total al proiectelor este de 450 de milioane de euro, se arată într-un anunţ al BEI.

Investiţiile vizează, pe lângă extinderea şi îmbunătăţirea capacităţii de producţie a unor unităţi localizate în cele trei ţări menţionate, şi dezvoltarea activităţii de cercetare şi dezvoltare.

Fabricile din România care vor beneficia de creditare sunt situate în regiunea Nord-Vest.

Potrivit BEI, proiectele vor contribui la dezvoltarea economică a regiunilor în care unităţile de producţie sunt situate.

Proiectele de cercetare şi dezvoltare vor viza îmbunătăţirea eficienţei energetice şi utilizarea de materiale şi componente reciclabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici