Băsescu, către delegaţia FMI: Sper ca programul pe care îl începeţi acum să aibă acelaşi succes

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus sâmbătă membrilor delegaţiei FMI că speră ca programul "pe care îl încep acum, să aibă acelaşi succes ca şi cel anterior" şi s-a declarat un susţinător al viitorului program.

146 afișări
Imaginea articolului Băsescu, către delegaţia FMI: Sper ca programul pe care îl începeţi acum să aibă acelaşi succes

Băsescu, către delegaţia FMI: Sper ca programul pe care îl începeţi acum să aibă acelaşi succes (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Sper ca programul pe care îl începeţi acum să aibă acelaşi succes ca şi cel anterior. Sunt un susţinător ale viitorului program, aşa cum am fost şi la cel dinainte", a spus preşedintele, la debutul discuţiilor, adăugând :"chiar dacă vor fi alegeri anul viitor".

Preşedintele a opinat că "problema este criza pe care am depăşit-o", deşi el nu este convins că "timpurile grele au trecut deja". În aceeaşi ordine de idei, preşedintele a "înţeles" că nu macrostabilitatea este cheia succesului, ci performanţa economică împreună cu macrostabilitatea.

Autorităţile române şi delegaţia FMI au ajuns la un acord privind acţiunile asumate de Guvern prin scrisoarea de intenţie la noul acord care va fi transmisă instituţiei financiare internaţionale, au declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX surse participante la discuţiile de la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici