Băsescu: Ce face Ministerul Turismului, pe internaţional, este extrem de eficient

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că ceea ce face Ministerul Turismului, "pe extern", pentru promovarea României, este "extrem de eficient", menţionând, fără a da explicaţii, că ar dori ca afirmaţia să nu fie luată în derâdere.

42 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ce face Ministerul Turismului, pe internaţional, este extrem de eficient

Ministrul Turismului, Elena Udrea (Imagine:Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Băsescu a spus că ceea ce face Ministerul Turismului, în plan extern, pentru promovarea Turismului, este "extrem de eficient".

"Uitaţi, nu aş vrea să fie tratată nici în derâdere, dar ce face pe internaţional, pe promovarea României, Ministerul Turismului, este extrem de eficient", a spus Băsescu.

El a spus că ce s-a făcut în 2008, când s-au cheltuit 10 milioane de euro, pe o campanie în Italia şi Spania pentru îmbunătăţirea imaginii românilor a fost ineficient, în condiţiile în care presa din acele ţări difuza o imagine negativă la adresa românilor.

Băsescu a menţionat că străinii trebuie invitaţi să ne cunoască, dar nu prin propagandă, ci prin invitaţii turistice. Potrivit preşedintelui, acestora trebuie să li se arate costumele populare româneşti, tradiţiile şi cultura din ţara noastră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici