Băsescu: Sper că va începe lucrul la noul cod fiscal care să prevadă impozitarea tuturor veniturilor

Preşedintele Băsescu a vorbit joi seară la TVR despre un nou cod fiscal, a cărui pregătire speră să înceapă cât mai repede, prin care toate veniturile să fie impozitate.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper că va începe lucrul la noul cod fiscal care să prevadă impozitarea tuturor veniturilor

Băsescu: Sper că va începe lucrul la noul cod fiscal care să prevadă impozitarea tuturor veniturilor (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Sper că Ministerul de Finanţe va începe pregătirea noului cod fiscal, în care toate veniturile să fie impozitate, că Ministerul Muncii va începe verificarea tuturor dosarelor de pensionare pe caz de invaliditate, iar toate programele administraţiei locale vor fi analizate", a spus preşedintele la TVR, afirmând că toate programele finanţate de administraţiile locale "au fost folosite pentru cumpărarea de voturi".

El a arătat că, în lipsa acestor măsuri, România nu va avea bani pentru dezvoltare.

"Nu vom avea nici bani de diguri, nici de autostrăzi, nici de infrastructură feroviară", a mai arătat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici