BCR înlocuieşte soluţia de internet banking e-BCR

Banca Comercială Română (BCR) va opri, la 27 iunie, accesul la vechea soluţie de internet banking e-BCR, destinată persoanelor fizice, după ce a lansat, la jumătatea anului trecut, serviciul 24 Banking BCR.

208 afișări
Imaginea articolului BCR înlocuieşte soluţia de internet banking e-BCR

BCR înlocuieşte soluţia de internet banking e-BCR (Imagine" Mediafax Foto)

"Prin acest concept modern oferim clienţilor, sub o singură umbrelă, modalităţi diverse de efectuare a tranzacţiilor curente. Clienţii au acces la aceleaşi funcţionalităţi prin toate canalele, având libertatea de a alege pe care să-l utilizeze", a declarat directorul executiv al direcţiei Managementul Canalelor Alternative a BCR, Cătălin Moise.

Noul serviciu are trei canale alternative, respectiv Alo 24 Banking BCR, prin care se realizează operaţiuni prin telefon, Click 24 Banking BCR, operaţiuni prin internet, şi Easy 24 Banking BCR, disponibil în zona special amenajată cu automate bancare, care permit accesul permanent la conturile deţinute la BCR.

Serviciul Canale Alternative BCR este utilizat, în prezent, de circa 600.000 de clienţi.

"Pentru utilizarea serviciului de efectuare a operaţiunilor prin Canale Alternative, clienţii care încă nu au migrat de la vechea soluţie mai au la dispoziţie încă 30 de zile. Trecerea de la vechiul serviciu la noul serviciu se face fără costuri suplimentare pentru client", a precizat Moise.

BCR, membră a grupului austriac Erste, gestionează active de peste 17,1 miliarde de euro. Banca are 649 de unităţi retail, pentru populaţie şi microîntreprinderi. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată o reţea care numără peste 1.800 de bancomate şi peste 15.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici